Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

Az androidos okostelefonokon használható BillKiller applikációt a lenti “Letöltöm” gombra kattintva töltheted le a telefonodra. Az applikációnk a Google Play áruházban nem elérhető.

A Google Play áruházban a felhasználók nem tudnak letölteni olyan alkalmazásokat, amelyek hozzáférést kérnek a telefonhasználati adataikhoz, még abban az esetben sem, ha az adatkezelés jogtisztán, anonimizálva és aggregált módon, vagyis az adatokat tömbösítve történik.

A BillKiller mindössze a híváspercek és az SMS-ek havonta összesített darabszámához kér hozzáférést, ez alapján ajánlja Neked a legoptimálisabb és legolcsóbb mobilcsomagot. A BillKiller az adatvédelmi szabályok messzemenő tiszteletben tartása mellett működik, semmilyen személyes adathoz nem férünk hozzá; adatvédelmi partnerünk a világ egyik legnagyobb tanácsadó cége, a PwC magyarországi jogi partnerirodája, a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda (PwC Legal).

 

Így tudod használni a programunkat

  • A letöltés után a készülékeden indítsd el a billkiller-1.2.2.apk alkalmazást.

  • Amennyiben a készülék figyelmeztet, engedélyezd ebből a forrásból az alkalmazások futtatását (Beállítások > Ismeretlen források), ellenkező esetben nem tudod telepíteni a szoftverünket.

  • A sikeres telepítés után keresd meg a Billkiller applikációt az alkalmazásaid között, indítsd el és a megfelelő adatok kitöltése után nézd meg, mennyit tudsz spórolni évente a segítségünkkel!

Ha bárhol elakadnál, keress minket bátran, örömmel segítünk: Segítségre van szükségem.

Letöltöm